Projecten

Bekijk ons werk

Bedrijfsgebouwen

Voor onze relatie Leolux mogen wij alle elektrotechnische installaties realiseren in de nieuwbouw Houtbewerking aan de Marinus Dammeweg in Venlo

Zorginstellingen

In opdracht van Willems Bouw Heeft Energa de elektrische installaties verzorgt voor Envida op de Hagerpoort III in de Maastrichtse wijk Amby. Het project bestaat uit 64 zorgeenheden, verdeeld over

Bedrijfsgebouwen

In opdracht van Poeth Advies en Pricken Bouw & Advies hebben we de elektrotechnische installaties mogen verzorgen voor Mout Venlo. Naast de Licht en kracht en verlichtingsinstallatie hebben we ook

Transport & Logistiek

Energa heeft in opdracht van Willems Bouw een nieuw duurzaam kantoorgebouw gerealiseerd van ca. 1200m2. Het Venlose Caroz BV heeft voor een mooie zichtlocatie aan de Greenportlane te Venlo gekozen.

Overheid & Onderwijs

Voor de provincie Limburg hebben we de verbouwing mogen realiseren voor het Limburgs Museum. Momenteel kun je daar ontdekken wat er in de romeinse tijd in onze regio heeft afgespeeld.

Transport & Logistiek

In opdracht van Willems Bouw hebben wij de elektrotechnische installaties mogen verzorgen voor het nieuw distributiecentrum op het bedrijventerrein Businesspark Trilandis te Heerlen. Medtronic verzorgt de opslag en distributie van

Zorginstellingen

Energa heeft in opdracht van Willems Bouw de elektrotechnische installaties gerealiseerd voor de Fabriek in Maasbree.

Overheid & Onderwijs

Energa heeft in opdracht van Hevo de elektrotechnische installatie mogen verzorgen voor Kindcentrum STip in Swolgen.

Zorginstellingen

Energa heeft in opdracht van de Zorggroep de elektrotechnische installaties verzorgt voor het project Magnoliahof in het Auxiliatrixpark in Venlo.

Bedrijfsgebouwen

Energa heeft in opdracht van Willems Bouw de elektrotechnische installaties mogen realiseren voor de nieuwbouw fabriek van Nuvita.

Transport & Logistiek

In opdracht van Willems Bouw hebben we de elektrotechnische installaties mogen verzorgen voor het Europese DC van Berner in Kerkrade.

Bedrijfsgebouwen

Energa heeft in opdracht van Willems Bouw de elektrotechnische installaties mogen realiseren voor de Nieuwbouw van Deltastar.