Duurzaamheid

Duurzame energie voor onze toekomst

Fossiele brandstoffen zijn eindig en de overheid werkt middels regelgeving toe naar de vermindering van CO2-uitstoot in Nederland.

Vanuit onze uitgebreide expertise in elektrotechniek stimuleren wij onze klanten om deel te nemen aan de energietransitie om het milieu te beschermen en global warming te stoppen.

Onze energieregisseurs bereiden je netwerk voor op het gebruik van alternatieve energiebronnen, zoals zonnepanelen en warmtepompen. Onze energieregisseurs maken een ontwerp op maat of helpen je jouw huidig energieverbruik te verminderen, bijvoorbeeld met LED-verlichting en slimme sensoren. Zo creëren we samen energie-efficiënte installaties.

duurzaamheid

DUURZAAMHEID

Energiebesparing

Energa levert een belangrijke bijdrage aan de vermindering van de CO2-uitstoot in Nederland. Onze energieregisseurs adviseren je graag over mogelijke energiebesparingen en welke invloed dit heeft op jouw budget.
energiebesparing bedrijven duurzaamheid
zonnepanelen bedrijven duurzaamheid

DUURZAAMHEID

Toekomstgericht

Onze klanten willen voorbereid zijn op de toekomst. Energie besparen en energieneutrale ontwerpen zijn een belangrijke sleutel hierin. Energa helpt jou door grote en kleine optimalisaties aan uw installatie door te voeren of ontwerpt een energiezuinige of zelfs energieneutrale elektrotechnische infrastructuur op maat

DUURZAAMHEID

Energie transitie

Een transitie naar een duurzamer pand, of de ontwikkeling van vastgoed dat efficient omgaat met de energie die het nodig heeft voor het creëren en behouden van een prettig werk- en leefklimaat, kan een uitdaging zijn. Onze klanten ontzorgen we door advies en blauwdrukken te maken op het gebied van verduurzaming en de ROI daarvan. Zodat jij weet waarin je investeert.
energietransitie energa
vriend in installatietechniek Energa

Elektra is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.