Overheid en onderwijs

Duurzame en doelgerichte werk- of leeromgeving

Energa ontwerpt en installeert elektrotechniek en communicatie-infrastructuren die duurzaam, effectief en toekomstbestendig zijn en binnen de voorschriften geoptimaliseerd zijn naar de specifieke werk- of leersituatie. Daarnaast levert Energa professioneel energieadvies over duurzame energiestromen en CO2-neutraal bouwen.

Overheid en onderwijs

Efficiënt en snel een verantwoorde, duurzame omgeving ontwikkelen

Energa is een allround elektrotechnische partner die professioneel maatwerk levert aan overheidsinstellingen en onderwijsorganisaties. Zo reduceren we problemen met klimaatbeheersing, beveiliging op afstand of het doorschakeling van telefoons tot een absoluut minimum. Ook versoepelen we het proces van opschaling naar nieuwe energiebronnen of het in gebruik nemen van informatiesystemen, omdat er al rekening mee gehouden is in het ontwerp.

De vakprofessionals van Energa bieden jarenlange ervaring en kennis van zaken. Het opleidingsniveau en certificeringen van de Energa professionals is hoog en relevant. Daardoor levert Energa deskundig energieadvies en degelijke, betrouwbare installatie-ontwerpen. Zo worden gebouwen efficiënt en doordacht ge- of verbouwd en zijn ze na installatie beheersbaar en gemakkelijk te onderhouden.

overheid en onderwijs brochure

Overheid en onderwijs

Complete dienstverlening

Energa geloofd in een nauwe samenwerking tussen klant en het Energa team, zó creëren we een slimme, duurzame en kosteneffectieve leer- of werkomgeving. Overheid en Onderwijs klanten worden door Energa voorzien van advies, ontwerp, installatie, inspectie en onderhoud van elektrische licht- en krachtinstallaties, beveiligingsinstallaties, telematica-installaties en automatisering. Wij leveren o.a.:

  • Veilige, goed te onderhouden elektrische infrastuctuur.
  • Beveiliging op maat en beheer op afstand. Alarmeringen en geautomatiseerde veiligheidsprotocollen worden afgestemd op de unieke situatie.
  • Efficiëntie verhogende en energiebesparende oplossingen die praktisch zijn ingesteld.
  • Degelijke en veilige infrastructuur voor telefonie, internet, gegevensopslag en digitale informatieuitwisseling.

Altijd dichtbij

Er zijn 65+ Energa-professionals werkzaam in Limburg en Zuidoost-Brabant. Zij zijn gemakkelijk bereikbaar, ondersteunen direct en lossen eventuele problemen snel op. Zowel op locatie als op afstand, zodat bedrijven en organisaties zich kunnen blijven richten op goed onderwijs en juiste publieke dienstverlening.

Ervaren en betrouwbaar

Energa is een ruim ervaren leverancier van elektrotechnische totaaltechniek voor de nieuw- of verbouw van bedrijfspanden. Vragen over nieuwe technologie, wet- en regelgeving, inspecties, onderhoud of maatwerk beantwoorden onze vakprofessionals graag. Energa garandeert kwaliteit en is een vriend installatietechniek door een open en eerlijke samenwerking.

 

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 65 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek. Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

 

Kom in contact

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat zij klanten kunnen voorzien van het beste advies.

Stel je vraag of neem contact op. Wil je weten hoe we dat advies in de praktijk hebben gebracht voor honderden projecten gericht op de ontwikkeling en herontwikkeling van overheidsvastgoed en onderwijsfaciliteiten? Stel dan uw vraag aan ons team, of download de Energa inspiratiebrochure

overheid en onderwijs brochure

Maak kennis met Energa!

Ik geef toestemming om mijn gegevens op te slaan en ga akkoord met Energa’s privacybeleid.*