Verlichting

Betere verlichting voor een beter resultaat

Onze energieregisseurs ontwerpen en implementeren passende, energie-efficiënte en slimme verlichtingssystemen.

Energa levert LED verlichting voor zo’n beetje alle toepassingen; van kantoren, scholen, overheidsgebouwen magazijnen, productieruimtes, zorginstellingen, parkeergarages, retail en sportvoorzieningen. We hebben een A-merken beleid en werken met de nieuwste technieken voor energiebesparing en een veilige omgeving

verlichting

Energiebesparing

Verlichting kan verantwoordelijk zijn voor 80% van de energiekosten van een gebouw, dus deze moet duurzaam en kostenefficiënt zijn. We geven graag advies over de terugverdientijden en kijken graag mee naar de totale kosten van aanschaf, gebruik en vervanging.

Connected lighting

Verbonden verlichting (connected lighting) is een combinatie van LED-verlichting en informatietechnologie. Het geeft uitstekende lichtkwaliteit en inzicht in gegevens uit het vertrek. We kunnen deze gegevens verzamelen en analyseren, zodat we de manier waarop mensen werken kunnen verbeteren.

Comfort

We creëren graag een aangename comfortabele werk- en leefomgeving, die overeenkomt met situaties uit onze natuurlijke habitat, waardoor mensen zich beter gaan voelen. We maken hierbij gebruik van de lichtkleuren uit onze armaturen.

vriend in installatietechniek Energa

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.