SCIOS SCOPE 8 INSPECTIE

Inspecties voor een veilige omgeving

Ook voor een SCIOS Scope 8-inspectie kun je bij Energa terecht.

Ons inspectieteam beschikt over jarenlange kennis, volgt nauwlettend de ontwikkelingen op gebied van wet- en regelgeving en is opgeleid en gekwalificeerd om o.a. SCIOS Scope 8-inspecties uit te voeren.

scios scope 8 inspectie

SCIOS SCOPE 8 KEURING

Wat je moet weten over een SCIOS Scope 8-inspectie

In de Arbowet staat beschreven dat elke werknemer recht heeft op een veilige werkplek Met het laten uitvoeren van een SCIOS Scope 8-inspectie voldoe je als werkgever aan jouw verplichting om werknemers in een werkomgeving met een veilige elektrische installatie te laten werken.

De SCIOS Scope 8-inspectie is gebaseerd op de NEN3140. In deze norm wordt omschreven hoe vaak een installatie geïnspecteerd dient te worden. De frequentie wordt bepaald aan de hand van:

  • De leeftijd van de installatie;
  • De kwaliteit van de installatie;
  • De omgevingsomstandigheden;
  • De personen die de installatie gebruiken;
  • De mate van toezicht op de elektrische installatie;

De kosten van een SCIOS Scope-8 inspectie zijn afhankelijk van onder andere:

  • De functie van het gebouw (kantoor, industrie, etc.);
  • De brutovloeroppervlakte (BVO) van de locatie;
  • Het aantal verdeelinrichtingen (hoofdverdelers en onderverdelers).

Je ontvangt voorafgaand aan de SCIOS Scope 8-inspectie een uitgebreid inspectieplan waarin de aard en omvang van de inspectie nauwkeurig wordt omschreven.

Indien je een vrijblijvende offerte van ons wenst te ontvangen, neem dan contact op met een van onze adviseurs: 077 – 354 54 54

Afspraak maken voor een SCIOS scope 8-keuring?

vriend in installatietechniek Energa

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.