Storingsdienst 24/7

Zorgvuldig en snel

Zorgvuldig en snel

Energa is altijd gericht op het maken van kwalitatieve duurzame installaties, en wil als vriend in de installatietechniek ook de installaties van onze klanten onderhouden met de grootste zorgvuldigheid. Gaat er dan toch iets mis en komt er een storing, dan staat de storingsdienst van Energa klaar om de storing zorgvuldig en snel op te lossen.
storingsdienst 24/7

24/7 service desk

In geval van een storing is Energa 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via het algemene storingsnummer en online via www.energa.nl/storing

Specialistische teams

Energa werkt met specialistische teams die bekend zijn met de installaties van hun opdrachtegevers. Zodoende kunnen zij snel inspelen op de situatie en kunnen zij een storing snel verhelpen.

Altijd bereikbaar

Bij storingen staan wij 24 uur per dag voor je klaar met onze storingsdienst.

Bij storing bel ons centrale nummer 077-354-54-54

vriend in installatietechniek Energa

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.