Ontruimingsinstallatie

conform NEN2654-1 en 2

Van ontwerp tot onderhoud

Of het nu gaat over het beveiliging van een gebouw, terrein of een tijdelijke locatie. Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden brandmeld- en  ontruimingsinstallaties conform NEN2654-1 en NEN2654-2. Energa zorgt voor jouw veiligheid.

ontruimingsinstallatie

Verantwoordelijk en aansprakelijk

Als beheerder van uw bent u verantwoordelijk dat uw systeem goed functioneerd. Sterker nog, u bent aansprakelijk als er iets mis gaat. Ga daarom voor zekerheid en laat uw ontruimingsinstallatie regelmatig controleren.

Erkend branddetectiebedrijf

Onze brandmeldsystemen voldoen aan de laatste eisen NEN2535 en NEN2575. Het opstellen van een programma van eisen voor brandmeld- en ontruimingsinstallatie kunnen wij voor u bezorgen, evenals een rapport van oplevering en indien noodzakelijk de aanvraag certificering en begeleiding van een onafhankelijk voor de certificering. Wij Zijn KIWA erkend als branddetectiebedrijf

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract behoudt het ontruimingssysteem zijn kwaliteit en ontstaan er geen onveilige situaties. Periodiek inspecteren wij de ontruimingsinstallatie en voeren onderhoudswerkzaamheden uit, zodat wij een goed werkende installatie kunnen garanderen.

Altijd bereikbaar

Bij storingen staan wij 24 uur per dag voor je klaar met onze storingsdienst.

Indien je een vrijblijvende advies of een offerte van ons wenst te ontvangen, neem dan contact op met een van onze adviseurs: 077-3545454

 
 
vriend in installatietechniek Energa

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.