Zonnepanelen Bedrijfspand

Vriendelijk voor het milieu en de portemonnee

Vriendelijk voor het milieu en de portemonnee

Voor iedere organisatie is kostenbeparing van belang. Maar ook maatschappelijk verantwoord ondernemen en het milieu zijn belangrijke thema’s. Het plaatsen van zonnepanelen op je bedrijfspand is hier een goede oplossing voor.

zonnepanelen bedrijfspand

Verduurzamen

Zonnepanelen zijn een van de populairste en minst aangrijpende manieren om een bedrijf of vereniging te verduurzamen. Ze zijn sterk in prijs verlaagd en leveren daardoor een goed rendement op uw investering. De opgewekte elektriciteit is direct beschikbaar, waardoor je meteen kunt besparen op energiekosten. Bovendien kun je de zonnepanelen vergunningsvrij laten plaatsen.

Subsidie en fiscale voordelen

Bij zonnepanelen is het belangrijk om de aanschaf te zien als een investering, omdat zonnepanelen veel geld kunnen besparen. Om een investering financieel aantrekkelijk te maken zijn er diverse subsidieregelingen en fiscale voordelen. Na de eenmalige uitgave zakken de maandelijkse kosten aannemelijk. Voor bedrijven geldt in de regel dat de opgewekte stroom 6 cent per kWh kost, terwijl energielevanciers al snel 11 cent vragen. Met een levensduur van 25 jaar zijn zonnepanelen dus een slimme investering.

Indien je een vrijblijvende advies of een offerte van ons wenst te ontvangen, neem dan contact op met een van onze adviseurs: 077-3545454

 
 

Onze diensten en producten rondom duurzaamheid

vriend in installatietechniek Energa

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.