Slimme gebouwen met Domotica

Slimme gebouwen: meer gemak en minder kosten

Hoe zou het voelen als je een ruimte betreedt met precies juiste hoeveelheid licht en warmte? En bij je vertrek dit weer verandert, zodat je stroom en geld bespaart?

Energa helpt jou slimme gebouwen te realiseren waarin automatisch de gewenste werkomgeving gecreëerd wordt. Onze vakmensen installeren deze vorm van comfort op basis van jouw wensen en eisen en adviseren je graag.

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor gebouwautomatisering, maar ook voor alle andere vormen van domotica, inclusief beveiliging en mobiliteitsbewaking.

slimme gebouwen

SLIMME GEBOUWEN

Comfort en realiteit

Energa is een belangrijke sleutelfiguur in het slimmer maken van gebouwen. Onze gespecialiseerde vakmensen informeren je over de juiste oplossing – of het nu gaat om gebouwbeheersystemen, domotica, energiemonitoring, lichtinstallaties of het bedienen of uitlezen van het gebouw op afstand
Lijnverlichting kantoor
2020 026220Energa20header20images 1920x800pix 0026 Layer201

SLIMME GEBOUWEN

Comfortabel voelen

Onze ambitie is om ieder gebouw of installatie die we adviseren, bedenken en uitvoeren naadloos te laten aansluiten op de wensen van onze klanten. Een gebouw dat goed werkt, voelt beter. Energa staat voor een goed advies en installatiewerk dat past bij de bestaande en toekomstige behoeften.

SLIMME GEBOUWEN

IOT

Gebouwen worden steeds slimmer, of beter gezegd voorzien van slimme software en hardware om energie te besparen, het gebruik ervan comfortabeler te maken en schaalbaar te maken voor zowel gebruiker als eigenaar. Energa is uitstekend in staat te adviseren over een ‘slim gebouw’, maar ook te realiseren binnen budget.
2020 0262 Energa header images 1920x800pix 0017 Layer 1
vriend in installatietechniek Energa

Elektra is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.