NEN 1010 INSPECTIE

Inspecties voor een veilige omgeving

De NEN 1010 inspectie

De NEN1010 inspectie is een opleveringsinspectie van nieuwe elektrische installaties, uitbreidingen of aanpassingen daarvan. Tijdens een NEN 1010 inspectie toetsen de specialisten van Energa als onafhankelijke inspecteurs d.m.v. controle, meting en beproeving of uw elektrotechnische installatie is aangelegd, gewijzigd of uitgebreid conform de geldende richtlijnen beschreven in de NEN1010.
nen1010 inspectie

Wat je moet weten over een NEN 1010 keuring

De NEN 1010 is het normblad waarin o.a. beschreven staat:

  • Aanleg van laagspanningsinstallaties;
  • Het uitvoeren van inspecties op nieuwe installaties;
  • Het uitvoeren van inspecties op bestaande installaties.

Het inspectieteam van Energa beschikt over jarenlange kennis, volgt de ontwikkelingen op gebied van wet- en regelgeving nauwlettend en is opgeleid en gekwalificeerd om onder andere NEN 1010 inspecties uit te mogen voeren.

Een NEN1010-inspectie door een onafhankelijke partij als Energa is de standaard om aannemelijk te maken dat de elektrotechnische installatie, uitbreiding of aanpassing voldoet aan de gestelde eisen conform de NEN1010.

De kosten van een NEN 1010 inspectie zijn afhankelijk van onder andere:

  • De functie van het gebouw (kantoor, industrie, etc.);
  • De bruto vloer oppervlakte (BVO) van de locatie;
  • Het aantal verdeelinrichtingen (hoofdverdelers en onderverdelers).

Indien u een vrijblijvende offerte van ons wenst te ontvangen, neem dan contact op met een van onze adviseurs: 077 – 354 54 54

Afspraak maken voor een NEN1010 keuring?

vriend in installatietechniek Energa

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.