Transport en logistiek

Efficiënt en toekomstbestendig logistiek vastgoed

Energa zorgt ervoor dat bedrijfspanden klaar zijn voor nu én de toekomst. Energa levert professioneel energieadvies, elektrotechniek en communicatie-infrastructuren die praktisch, efficiënt en toekomstbestendig zijn.

Transport en logistiek

Deskundig advies voor optimaal rendement

De vakspecialisten van Energa luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten. Door deze nauwe samenwerking is Energa goed op de hoogte van de ontwikkelingen die plaatsvinden in de logistieke sector. Voorbeelden daarvan zijn duurzame energiestromen, CO2-neutraal bouwen, hittestress, elektrische bezorgbussen en vrachtwagens, autonoom rijden, logistiek 4.0 (automatisering en verbonden, afhankelijke datastromen) en het grotere brandgevaar dat deze ontwikkelingen met zich meebrengen.

De vakprofessionals van Energa bieden jarenlange ervaring en kennis van zaken. Het opleidingsniveau en certificeringen van de Energa professionals is hoog en relevant. Daardoor levert Energa deskundig energieadvies en degelijke, betrouwbare installatie-ontwerpen. Zo worden gebouwen efficiënt en doordacht gebouwd en zijn ze na installatie beheersbaar en gemakkelijk te onderhouden

transport en logistiek brochure

Transport en logistiek

Complete dienstverlening voor logistiek vastgoed

Klanten actief in transport & logistiek worden door Energa voorzien van deskundig advies, ontwerp, installatie, inspectie en onderhoud van elektrische licht- en krachtinstallaties, beveiligingsinstallaties, telematica-installaties en automatisering. Energa levert o.a.

  • Veilige, goed te onderhouden elektrische infrastructuur.
  • Schaalbare en veilige infrastructuur voor internet, gegevensopslag en digitale informatie-uitwisseling.
  • Beveiliging op maat en beheer op afstand. Alarmeringen en geautomatiseerde veiligheidsprotocollen worden afgestemd op de unieke situatie.
  • Degelijke, betrouwbare infrastructuur voor telefonie en beheerssystemen.
  • Energiedesign op maat met advies over alternatieve energiebronnen en energiebesparing.

Altijd dichtbij

Er zijn 65+ Energa-professionals werkzaam in Limburg en Zuidoost-Brabant. Zij zijn gemakkelijk bereikbaar, ondersteunen direct en lossen eventuele problemen snel op. Zowel op locatie als op afstand, zodat zorginstellingen zich kunnen blijven richten op patiënten en cliënten.

 

Ervaren en betrouwbaar

Energa is een ruim ervaren leverancier van elektrotechnische totaaltechniek voor de nieuw- of verbouw van bedrijfspanden. Vragen over nieuwe technologie, wet- en regelgeving, inspecties, onderhoud of maatwerk beantwoorden onze vakprofessionals graag. Energa garandeert kwaliteit en is een vriend installatietechniek door een open en eerlijke samenwerking.

 

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 65 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek. Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

 

Kom in contact

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat zij klanten kunnen voorzien van het beste advies.

Stel je vraag of neem contact op. Wil je weten hoe we dat advies in de praktijk hebben gebracht voor honderden projecten in de logistieke en transportsector? Download de Energa inspiratiebrochure!

transport en logistiek brochure

Maak kennis met Energa!

Ik geef toestemming om mijn gegevens op te slaan en ga akkoord met Energa’s privacybeleid.*