Connectivity

Betrouwbaar verbonden zijn

Betrouwbaar verbonden zijn

Energa levert een integrale maatwerkoplossing voor dataverbindingen en telefonie, waaronder xDSL en glasvezelverbindingen. De professionals van Energa ontwerpen, leveren, installeren, programmeren, configureren en onderhouden jouw connectivity-installatie.
connectivity

Maatwerk van kwaliteit

Onze vakspecialistem zijn op de hoogte van de laatste technieken en maken kwalitatief maatwerk voor iedere situatie. Met een snelle service en lokaal team kunnen wij problemen en storingen snel verhelpen.

Indien je een vrijblijvende advies of een offerte van ons wenst te ontvangen, neem dan contact op met een van onze adviseurs: 077-3545454

Onze diensten en producten rondom ICT en data

vriend in installatietechniek Energa

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.