Telecom oplossingen

Telefonie

De wereld stapt over op cloud telefonie.

Overal en altijd bereikbaar zijn wanneer u wilt. Of u nu thuis werkt, op kantoor of op locatie, uw bereikbaarheid is onze uitdaging.

Energa levert en implementeert (Cloud) telefonie oplossingen die uitblinken in flexibiliteit. Of het nu gaat om 1 toestel voor de ZZP-er of 100 toestellen voor een kantoor omgeving.

Energa heeft hiervoor een maatoplossing. Voor de telefonie hebben we gekozen voor een aantal gerenommeerde platformen van o.a. Cisco Broadsoft en 3CX van waaruit wij een keuze maken welk van deze leveranciers in uw geval het beste aan uw wensen voldoet.

Als toestel bieden wij een groot assortiment aan mogelijkheden variërend van een vast bureautoestel via een draadloze omgeving naar een integratie op de smartphone. Enkele merken die hierbij gebruikt worden zijn Yealink, Gigaset en Snom.  

Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden voor u organisatie te bespreken.

Onze diensten en producten rondom ICT en data

vriend in installatietechniek Energa

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.