Elektrotechniek

Elektra met toegevoegde waarde

Als toonaangevend installatiebedrijf zijn wij uw partner voor alle aspecten van elektrotechniek, waaronder advies, ontwerp, realisatie en onderhoud. Met onze uitgebreide expertise en ervaring zorgen we voor betrouwbare en efficiënte installaties voor diverse toepassingen.

Bij Energa begrijpen we dat elke elektrotechnische installatie uniek is en specifieke eisen en normen heeft. Onze deskundige teams staan klaar om u te adviseren en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw behoeften. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of uitbreiding, wij zorgen voor een vakkundig ontwerp en een professionele realisatie van uw elektrotechnische project.

We inspecteren en verbeteren bestaande elektra, bijvoorbeeld via thermografisch onderzoek. Maar we onderzoek ook of alternatieve energieopwekking past binnen het investeringsplan en geven energieadvies op maat. Daarnaast voorziet Energa u van vakkundig installatieadvies, aarding, licht- en krachtinstallatie, energie-investeringsaftrek en overspanningsbeveiliging.

Met Energa heeft u een totaalpartner op het gebied van elektrotechniek. Wij streven ernaar om hoogwaardige oplossingen te leveren die voldoen aan de geldende normen en uw verwachtingen overtreffen.

elektrotechniek

Elektrotechniek

Betrouwbare installaties

Energa levert en installeert al 35 jaar lang kwalitatieve en betrouwbare installaties. Installaties die nu perfect passen, maar ook op de toekomst zijn voorbereid. Onze gecertificeerde vakspecialisten hebben kennis van zaken en weten als geen ander welke uitdagingen er zijn binnen jouw branche.

betrouwbare installaties elektrotechniek
goed geholpen worden elektrotechniek

Elektrotechniek

Goed geholpen worden

Onze klanten willen goed geholpen worden. Doordat onze organisatie is ingericht op projecten en dienstverlening zijn we erg flexibel en van dichtbij betrokken. Zo kunnen we direct inspelen op de specifieke behoeftes van onze klanten.

Elektrotechniek

Energieregisseur

Energa werkt vaak als energieadviseur en energie regisseur voor onze klanten. Met een brede blik op de wensen van onze klant, nu en in de toekomst. Zo werken we aan energie- en duurzaamheidsmodellen voor nieuwe projecten, maar helpen we ook bestaande installaties energie efficiënter te maken.

energieregisseur elektrotechniek
vriend in installatietechniek Energa

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 65 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.