Elektra

Elektra met toegevoegde waarde

Onze energieregisseurs ontwerpen, installeren en onderhouden elektrische installaties die praktisch en efficiënt zijn. Voor nu en in de toekomst.

Elektra vormt de basis van alle elektrotechnische installaties in een pand. Daarom helpen we je niet alleen met degelijke en energiezuinige elektra, maar zijn wij graag jouw totaalpartner op het gebied van elektrotechniek. We inspecteren en verbeteren bestaande elektra, bijvoorbeeld via thermografisch onderzoek. Maar we onderzoeken ook of alternatieve energieopwekking past binnen het investeringsplan en geven energieadvies op maat.

Wij leveren onder meer:

Elektra

Betrouwbare installaties

Energa levert en installeert al 35 jaar lang kwalitatieve en betrouwbare installaties. Installaties die nu perfect passen, maar ook op de toekomst zijn voorbereid. Onze gecertificeerde vakspecialisten hebben kennis van zaken en weten als geen ander welke uitdagingen er zijn binnen jouw branche.

Elektra

Goed geholpen worden

Onze klanten willen goed geholpen worden. Doordat onze organisatie is ingericht op projecten en dienstverlening zijn we erg flexibel en van dichtbij betrokken. Zo kunnen we direct inspelen op de specifieke behoeftes van onze klanten.

Elektra

Energieregisseur

Energa werkt vaak als energieadviseur en energie regisseur voor onze klanten. Met een brede blik op de wensen van onze klant, nu en in de toekomst. Zo werken we aan energie- en duurzaamheidsmodellen voor nieuwe projecten, maar helpen we ook bestaande installaties energie efficiënter te maken.

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorgonderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.