Verduurzamen bedrijfspand

We maken jouw bedrijfspand klaar voor de toekomst

Energa zorgt ervoor dat bedrijfspanden klaar zijn voor nu én de toekomst. Energa levert professioneel energieadvies, elektrotechniek en communicatie-infrastructuren die praktisch, efficiënt en toekomstbestendig zijn.

Bedrijfsgebouwen

Een bedrijfspand dat past bij de huurder én verhuurder

De vakspecialisten van Energa adviseren, ontwerpen, realiseren en onderhouden een elektrotechnische installatie die past bij de huidige en toekomstige behoeftes van het vastgoed. Met een doordacht investeringsplan realiseren we een duurzame investering in zakelijk vastgoed.

Om dit te bereiken Energa zorgt ervoor dat bewoners van het bedrijfspand altijd telefonisch bereikbaar zijn, het niet te warm en niet te koud krijgen en vanuit thuis het alarm kunnen beheren. Bovendien zorgt Energa ervoor dat de internet en ICT-infrastructuur voorbereid is op groeiende datastromen, the internet of things en Industry 4.0. Energa installeert duurzame energiebronnen of bereiden de infrastructuur er alvast op voor. Energa is ook uw partner voor gecertificeerd, periodiek onderhoud en inspecties.

verduurzamen bedrijfspand brochure

Bedrijfsgebouwen

Innovatief en realistisch ontwerp

De vakspecialisten van Energa zijn goed op de hoogte van ontwikkelingen die plaatsvinden op het gebied van duurzame technieken en milieuregelgeving en luisteren zeer goed naar de wensen van de klant.

Zo levert Energa een realistisch ontwerp dat zorgvuldig is afgestemd op een doordacht investeringsplan en de processen van de potentiële huurder, maar ook energiekansen, schaalbaarheid, comfortverhoging en toekomstige wetgeving meegewogen zijn.

  • Veilige, goed te onderhouden elektrische infrastuctuur.
  • Schaalbare en veilige infrastructuur voor internet, gegevensopslag en digitale informatie uitwisseling.
  • Beveiliging op maat en beheer op afstand. Alarmeringen en geautomatiseerde veiligheidsprotocollen worden afgestemd op de unieke situatie.
  • Degelijke, betrouwbare infrastructuur voor telefonie en beheerssystemen.
  • Energiedesign op maat met advies over alternatieve energiebronnen en energiebesparing.

Efficiënte installaties van kwaliteit

Energa geeft altijd nuttig en betrouwbaar advies. Zo worden systemen efficiënt gebouwd en ingesteld en zijn ze na installatie beheersbaar en gemakkelijk te onderhouden. Zo kunnen de reeds gehuisveste organisaties efficiënt blijven doorwerken en profiteren nieuwe huurders direct mee.

 

Ervaren en betrouwbaar

Energa is een ruim ervaren leverancier van elektrotechnische totaaltechniek voor de nieuw- of verbouw van bedrijfspanden. Vragen over nieuwe technologie, wet- en regelgeving, inspecties, onderhoud of maatwerk beantwoorden onze vakprofessionals graag. Energa garandeert kwaliteit en is een vriend installatietechniek door een open en eerlijke samenwerking.

 

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 65 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek. Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

 

Kom in contact

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat zij klanten kunnen voorzien van het beste advies.

Stel je vraag of neem contact op. Wil je weten hoe we dat advies in de praktijk hebben gebracht voor honderden projecten gericht op de ontwikkeling van goed renderend bedrijfsvastgoed? Download de Energa inspiratiebrochure!

verduurzamen bedrijfspand brochure

Maak kennis met Energa!

Ik geef toestemming om mijn gegevens op te slaan en ga akkoord met Energa’s privacybeleid.*