Data en ICT

Datanetwerken die verbinden

Wij leggen datanetwerken aan voor nu en voor de toekomst. Samen zorgen we voor een kwalitatieve en veilige data-infrastructuur.
Een schaalbare datainfrastructuur die voorbereid is op zowel kleine als grote ontwikkelingen, zoals de volgende versie USB-poorten of het Internet of Things. Als het aan onze vakspecialisten ligt, blijf je online en kun je zonder onderbrekingen of kwaliteitsverlies jouw werkzaamheden uitvoeren.
data

DATA EN ICT

Koper- en glasvezelnetwerk

Energa levert en installeert betrouwbare datanetwerken, met koper- en/of glasvezelbekabeling. Onze gecertificeerde vakspecialisten houden bij het ontwerp van de datainfrastructuur rekening met alle aspecten van het type netwerk. Zo leggen we het datanetwerk vanuit MER of SER op precies op de juiste wijze aan.
Koper glasvezelnetwerk energa
altijd verbonden energa

DATA EN ICT

Altijd verbonden

Onze klanten willen goed verbonden zijn. Het doet er niet toe of het datanetwerk nu uit UTP, FTP, STP of glasvezel bestaat. Wij kunnen goede kwaliteit garanderen, omdat we werken met de beste materialen en onze eigen glasvezels lassen. Zo zijn onze klanten te allen tijde verbonden.

DATA EN ICT

Big data

Onze klanten krijgen er meer mee te maken; grote hoeveelheden data die verwerkt moet worden of beschikbaar moet zijn. Wij leveren ICT installaties die deze hoeveelheden data kunnen verwerken en beschikbaar maken voor onze klanten.
data en ict big data
vriend in installatietechniek Energa

Elektra is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.