Toegangscontrole

Inbraakbeveiliging voor een veilig gevoel

Toegangscontrole voor een veilig gevoel

Energa ontwerp, levert, installeert en onderhoudt toegangscontrolesystemen voor gebouwen en terreinen.

toegangscontrole

Voorkomt diefstal, fraude en schade

Toegangscontrole voorkomt diefstal, fraude en schade. Met toegangscontrole kan vastgesteld worden welke personen waar en wanneer toegang tot een gebouw kunnen krijgen. Men kan inzien welke personen in welke ruimtes zijn geweest of waar ze zich op dit moment bevinden, zodat bij een calamiteit het gebouw snel ontruimd kan worden. Met bijvoorbeeld een druppel toegangssysteem en intercomsysteem versterkt u de veiligheid van uw gebouw. Beheer eenvoudig de toegangsrechten en houd real-time inzicht in de aanwezigheid van personen.

Software

De software kan worden beheerd in de cloud of op een lokale server. De intelligente hardware verbindt alle toegangen van een gebouw zoals deuren, draaihekken of slagbomen. De toegang wordt verleend via een badge, cijfercode, QR, mobiele telefoon, RFID-tag of vingerafdruk.

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract behoudt het toegangssysteem zijn kwaliteit en ontstaan er geen onveilige situaties. Periodiek inspecteren wij het toegangssysteem en voeren onderhoudswerkzaamheden uit, zodat wij een goed werkende installatie kunnen garanderen.

24/7 Bereikbaar

Bij storingen of technische problemen met uw toegangscontrolesysteem staan wij 24 uur per dag voor u klaar met onze professionele storingsdienst. Uw veiligheid en beveiliging zijn onze prioriteit. Vertrouw op Energa voor betrouwbare toegangscontrole en snelle probleemoplossing.

Indien je een vrijblijvende advies of een offerte van ons wenst te ontvangen, neem dan contact op met een van onze adviseurs: 077-3545454

 
 
vriend in installatietechniek Energa

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.