Laadpalen

Compleet aanbod

Compleet aanbod

Energa biedt een complete reeks aan elektrotechnische oplaadpunten aan voor thuis, bedrijf en openbaar terrein. De elektrische laadpalen hebben ieder hun eigen kenmerkende eigenschappen waardoor er voor elke situatie en iedere klantbehoefte een geschikt laadstation is.
laadpalen

Load balancing

Load balancing of vermogenverdeling houdt in dat het laadstation zelf de beschikbare energie verdeelt over de voertuigen die worden geladen. De lader analyseert hoeveel vermogen er beschikbaar is en hoeveel vermogen de voertuigen nodig hebben.

Diensten

Naast de laadpalen biedt Energa via dochteronderneming Connected diensten aan rondom elektrische laadpunten. Met de slimme laders van onze leveranciers is het verrekenen van stroom mogelijk en met ons backoffice systeem is het beheren van laadpunten op afstand mogelijk. Ook heeft Energa een uitgebreide service- en onderhoudsorganisatie.

Indien je een vrijblijvende advies of een offerte van ons wenst te ontvangen, neem dan contact op met een van onze adviseurs: 077-3545454

 
 

Onze diensten en producten rondom duurzaamheid

vriend in installatietechniek Energa

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.