Service en onderoud

Beheer en onderhoud voor meer continuïteit

Vanuit de discipline Service en Onderhoud ontzorgt Energa je in het onderhouden van jouw gehele installatie.

Of het nu het periodiek controleren van de noodverlichting, brandmeld- of inbraakcentrale is, of het aanpassen van de installatie naar nieuwe wensen van de gebruiker.

De mensen van Energa staan 7 dagen per week 24 uur per dag klaar om ervoor te zorgen dat installaties voldoen aan de eisen en wensen van hun gebruikers. Zo worden de (bedrijfs)activiteiten zo min mogelijk onderbroken.

Wij leveren onder meer:

Service en onderhoud

Beheer

Energa beheert graag alle elektrotechnische installaties in en rondom het gebouw. Onze gespecialiseerde vakspecialisten helpen je de juiste oplossing te kiezen voor wat betreft gebouwbeheer en staan direct voor je klaar in het geval van een incident.
Service en onderhoud

Ontzorging en zekerheid

Goed onderhoud en regelmatige inspectie van installaties en machines voorkomt schade en het onverwachts uitvallen van werkprocessen.

Ook creëer je hiermee een veilige leef- en werkomgeving. Daarom zijn onderhoud en inspecties vaak verplicht. Zowel de Arbowet, de gemeente als de verzekering stellen eisen aan de installaties, machines en middelen.

Energa neemt de zorg voor onderhoud uit handen met onderhoudsovereenkomsten. We voeren gecertificeerde inspecties uit volgens Scope 8 en Scope 10 en  NEN 60204-1.

Service en onderhoud

Service

Bij een probleem met een installatie wil je niet lang wachten op een oplossing. Met onze 24-uursservice kun je altijd bij ons terecht. We zullen de storing dan zo snel mogelijk verhelpen.
Elektra is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorgonderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.