Licht- en krachtinstallatie

De basis van alle elektrotechniek

De basis van alle elektrotechniek

De basis van een elektrotechnische installatie is een kwalitatieve licht- en krachtinstallatie. Een duurzame en veilige licht- en krachtinstallatie die voldoet aan de wettelijke normen en voorschriften voor elektrotechnische installaties.

licht en krachtinstallatie

Licht en krachtinstallatie

Een licht- en krachtinstallatie bestaat uit leidingen, draden en kabels die door het hele gebouw lopen en die de elektrische energie transporteren. De energie wordt getransporteerd via schakelaars naar lichtpunten en wandcontactdozen en grotere aansluitpunten (voor liften en zware machines). Energa biedt een totaaloplossing in ontwerp en installatie van licht- en krachtinstallaties.

Altijd up-to-date

De installatietechniek is door de energietransitie volop in beweging. Daarom worden onze vakspecialisten constant bijgeschoold over de impact van de energietransistie op de licht- en krachtinstallaties. Denk hierbij aan installaties en voorwaarden voor zonnepanelen en laadpunten voor elektrische voertuigen.

vriend in installatietechniek Energa

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.