Onderhoudscontracten

Jaarlijks onderhoud

Jaarlijks onderhoud

Met behulp van onderhoudscontracten zorgt Energa dat de installaties van hun klanten in goede conditie blijven. Door jaarlijkse de installaties goed te onderhouden voorkomen we een groot deel van de storingen en zorgen we dat het systeem goed werkt.
onderhoudscontracten

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract worden de producten van de installatie gecontrolleerd, gereinigd, doorgemeten, ingesteld en (indien nodig) vervangen. Ook worden de onderdelen van de installatie bijgestuurd, updates uitgevoerd om de installatie zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Kosten onderhoudscontract

Het tarief van het onderhoudscontract is afhankelijk van het aantal componenten waaruit jouw installatie bestaat.

Indexering

Jaarlijks vind er een indexering plaats op de onderhoudscontracten conform de loonindex volgens het CBS voor technische installatiebedrijven.
vriend in installatietechniek Energa

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.