Energie label C

Voor kantoren

Energie label C voor kantoren

Welkom bij Energa, uw betrouwbare partner voor energie-efficiënte oplossingen. Als marktleider in duurzaamheid en energiebesparing bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder de verbetering van het energielabel van uw bedrijfspand naar label C. Op deze pagina ontdekt u hoe onze expertise en innovatieve benadering uw bedrijfspand kunnen transformeren, waardoor het niet alleen milieuvriendelijker wordt, maar ook uw energiekosten verlaagt.

energie investeringsaftrek

Wat is energielabel C?

Het energielabel is een indicatie van de energieprestatie van een gebouw. Het varieert van A++ (zeer energiezuinig) tot G (zeer energieverspillend). Het streven naar een hoger energielabel is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Een energielabel C betekent dat uw bedrijfspand voldoet aan de wettelijke minimumeisen en een redelijk energiezuinige status heeft bereikt.

Weet u niet of er voor uw kantoorpand al een energielabel is? Zoek dan op de website www.ep-online.nl

Verplicht 2023

Maakt jouw gebouw deel uit van een Rijks-, provinciaal of gemeentelijk monument, of neemt de gebruiksoppervlakte van de kantoorfuncties in je kantoor minder dan 50% van de gehele oppervlakte van het gebouw in beslag, dan hoef je hier geen rekening te houden met Energielabel C. Wanneer je in beide gevallen niet voldoet, dan ben je verplicht om vanaf 2023 minimaal over een energielabel C voor je pand te beschikken. Energielabel C is verplicht gesteld in het Energieakkoord uit 2013. Deze maatregel is namelijk nodig om de klimaatdoelstellingen te behalen.

Voordelen van een energielabel C

Lagere energiekosten

Door te investeren in energie-efficiënte maatregelen die nodig zijn om een energielabel C te behalen, kunt u uw energiekosten aanzienlijk verlagen. Energa helpt u bij het identificeren van de meest effectieve upgrades en adviseert over subsidies en financiële stimuleringsregelingen die uw investering nog aantrekkelijker maken.

Verhoogd comfort

Een energiezuinig gebouw is een comfortabel gebouw. Door te investeren in isolatie, energiezuinige installaties en duurzame oplossingen, zorgt Energa ervoor dat uw bedrijfspand het hele jaar door een aangename temperatuur behoudt, met een gezond binnenklimaat en verminderde geluidsoverlast.

Verbeterde duurzaamheid

Een energielabel C is een belangrijke stap richting een duurzamere toekomst. Het verminderen van de CO2-uitstoot en het verkleinen van de ecologische voetdruk van uw bedrijfspand draagt bij aan een schonere omgeving en helpt u bij het behalen van uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Onze aanpak

Bij Energa begrijpen we dat elk gebouw uniek is en specifieke behoeften heeft om een energielabel C te bereiken. Onze aanpak omvat een grondige energie-audit van uw gebouw, waarbij we alle relevante aspecten analyseren, zoals isolatie, ventilatie, verlichting en verwarmingssystemen. Ons ervaren en deskundig team van energieadviseurs zal uw gebouw zorgvuldig beoordelen en een gedetailleerd rapport opstellen met aanbevelingen om de energie-efficiëntie te verbeteren en het gewenste energielabel C te behalen.

Op basis van het energie-auditrapport stellen we een maatwerkplan op dat specifiek is afgestemd op uw gebouw en uw doelstellingen. Dit plan omvat een combinatie van energiebesparende maatregelen, zoals het verbeteren van isolatie, het upgraden van verouderde installaties en het implementeren van slimme technologieën voor energiebeheer.

Energa werkt nauw samen met gecertificeerde partners en leveranciers om hoogwaardige materialen en apparatuur te garanderen. Ons team begeleidt u gedurende het hele proces, van de planning en implementatie tot aan de uiteindelijke certificering. We streven naar een vlotte en efficiënte uitvoering, waarbij minimale verstoring van uw dagelijkse activiteiten wordt gegarandeerd.

Neem contact op met Energa

Wilt u de duurzaamheid en energie-efficiëntie van uw bedrijfspand verbeteren en een Energielabel C behalen? Neem vandaag nog contact op met Energa. Ons team van energieadviseurs staat klaar om uw vragen te beantwoorden, een vrijblijvende energie-audit in te plannen en u te begeleiden bij het volledige proces.

Investeer in de toekomst van uw bedrijfspand en maak samen met Energa de overstap naar een duurzamere en kostenefficiënte oplossing. Verbeter uw energieprestaties en voldoe aan de wettelijke vereisten. Bereik een energielabel C en zet vandaag nog de eerste stap naar een groenere toekomst.

vriend in installatietechniek Energa

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.