Bedrijfsverlichting

Betere verlichting voor een beter resultaat

Onze energieregisseurs ontwerpen, installeren en onderhouden elektrische installaties die praktisch en efficiënt zijn. Voor nu en in de toekomst.

Elektra vormt de basis van alle elektrotechnische installaties in een pand. Daarom helpen we je niet alleen met degelijke en energiezuinige elektra, maar zijn wij graag jouw totaalpartner op het gebied van elektrotechniek. We inspecteren en verbeteren bestaande elektra, bijvoorbeeld via thermografisch onderzoek. Maar we onderzoeken ook of alternatieve energieopwekking past binnen het investeringsplan en geven energieadvies op maat.

bedrijfsverlichting

Bedrijfsverlichting

Energie besparing

Verlichting kan verantwoordelijk zijn voor 80% van de energiekosten van een gebouw, dus deze moet duurzaam en kostenefficiënt zijn. We geven graag advies over de terugverdientijden en kijken graag mee naar de totale kosten van aanschaf, gebruik en vervanging.
energiebesparing energa
comfort energa

Bedrijfsverlichting

Comfort

We creëren graag een aangename comfortabele werk- en leefomgeving, die overeenkomt met situaties uit onze natuurlijke habitat, waardoor mensen zich beter gaan voelen. We maken hierbij gebruik van de lichtkleuren uit onze armaturen.

Bedrijfsverlichting

Connected lighting

Verbonden verlichting (connected lighting) is een combinatie van LED-verlichting en informatietechnologie. Het geeft uitstekende lichtkwaliteit en inzicht in gegevens uit het vertrek. We kunnen deze gegevens verzamelen en analyseren, zodat we de manier waarop mensen werken kunnen verbeteren.

bedrijfsverlichting connected lighting
vriend in installatietechniek Energa

Elektra is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.