Noodverlichting

Betere verlichting voor een beter resultaat

Energa levert noodverlichting, een vaak verplichte veiligheidsvoorziening.

Noodverlichting schakelt automatisch aan wanneer de netspanning wegvalt. Hierdoor voorkomt het paniek en stelt het mensen in staat om veilig een gebouw te verlaten via de beste vluchtweg, aangegeven door noodverlichting armaturen.

noodverlichting

Verplichte veiligheidsvoorziening

Het is belangrijk dat de noodverlichting goed werkt, daarom dient de noodverlichting jaarlijks gecontroleerd en onderhouden te worden. Tijdens de inspectie controleren we de werking en lichtniveaus van:

  • vluchtrouteverlichting
  • oriëntatieverlichting
  • licht op werkplekken met verhoogd risico

We verrichten direct het benodigde onderhoud. Zo weet u dat de noodverlichting altijd voldoet aan de eisen en voorschriften die noodverlichting met zich meebrengt en komt de veiligheid van personen niet in het geding.

Ontwerptekening

Een ontwerptekening, ook wel schetsontwerp, is de eerste tekening die we maken in het ontwerpproces. Het belangrijkste doel van een ontwerptekening is om het programma van eisen om te zetten in beeld. De Energa-adviseur bespreekt de mogelijkheden en geeft projectadvies en maakt daarop de ontwerptekening. Deze vormt de basis van het voorlopig ontwerp en de calculatie.

Calculatie

In de calculatie wordt het programma van eisen omgezet naar een kostenberekening. We krijgen een beeld van de benodigde montage-uren en het materiaal dat we nodig hebben om aan de klantbehoefte te voldoen. Door middel van deze calculatie kunnen we een passende en volledige offerte voor noodverlichting presenteren.

vriend in installatietechniek Energa

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.