Inspectie en beheer

Inspecties voor een veilige omgeving

Inspecties voor een veilige omgeving

Om de vereiste conditie van (duurzame) installaties in beeld te brengen en te bewaken, verzorgen wij inspecties en certificering van de bestaande en nieuwe zwak- of sterkstroominstallaties, inclusief noodverlichting en elektrische arbeidsmiddelen.

De keurmeesters van Energa inspecteren en certificeren deze installaties volgens de geldende normen en eisen. We streven naar een energie-efficiëntere toekomst en met onze professionele inspecties en beheer helpen we uw bedrijf de duurzame ambities waar te maken. Vertrouw op Energa voor betrouwbare service en expertise die bijdraagt aan een groenere en duurzamere wereld.

inspectie en beheer

Gecertificeerde inspecteur

Energa voert inspecties uit. Onze inspecteurs zijn ervaren en op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. We inspecteren installaties en arbeidsmiddelen volgens o.a. de NEN1010, de NEN60204, de NTA8820 en de SCIOS scope 8 en SCIOS Scope 10. Met thermografie kunnen wij vroegtijdig slijtage vaststellen en met onze netspanning analyse sporen wij storingen binnen bestaande installaties op. Na afloop van de inspecties weet u precies hoe de zaken ervoor staan.

Zekerheid

U wilt uw medewerkers en uw bedrijf beschermen tegen alles wat onveilig is. Wetgeving en verzekeringen ondersteunen en stimuleren u in de nakoming van deze verplichtingen. Om aan te kunnen tonen dat u hieraan voldoet, verzorgt Energa de inspectie van zwakstroominstallaties als inspectie van sterkstroominstallaties die mensen, het bedrijf en de goederen beschermen tegen brand, inbraak en andere problemen.

Inspectierapporten

Met een goedgekeurd inspectierapport bent u gegarandeerd van een kwalitatieve installatie voor een aantal jaren. Wij leveren deze altijd volgens de geldende norm en bewaren een kopie voor onze naslag in geval van nood.

INSPECTIES EN BEHEER

Gecertificeerde inspecteur

Energa voert inspecties uit. Onze inspecteurs zijn ervaren en op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. We inspecteren installaties en arbeidsmiddelen volgens o.a. de NEN1010, de NEN60204, de NTA8820 en de SCIOS scope 8 en SCIOS Scope 10. Met thermografie kunnen wij vroegtijdig slijtage vaststellen en met onze netspanninganalyse sporen wij storingen binnen bestaande installaties op. Na afloop van de inspecties weet je precies hoe de zaken ervoor staan.

2020 026220Energa20header20images 1920x800pix 0010 Layer201
2020 026220Energa20header20images 1920x800pix 0021 Layer201

INSPECTIES EN BEHEER

Zekerheid

Je wilt je medewerkers en jouw bedrijf beschermen tegen alles wat onveilig is. Wetgeving en verzekeringen ondersteunen en stimuleren je in de nakoming van deze verplichtingen. Om aan te kunnen tonen dat je hieraan voldoet, verzorgt Energa de inspectie van zwakstroominstallaties als inspectie van sterkstroominstallaties die mensen, het bedrijf en de goederen beschermen tegen brand, inbraak en andere problemen.

INSPECTIES EN BEHEER

Inspectierapporten

Met een goedgekeurd inspectierapport ben je gegarandeerd van een kwalitatieve installatie voor een aantal jaren. Wij leveren deze altijd volgens de geldende norm en bewaren een kopie voor onze naslag in geval van nood.
2020 026220Energa20header20images 1920x800pix 0026 Layer201
vriend in installatietechniek Energa

Elektra is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.