Buiten- en terreinverlichting

Sfeervol, veilig en zuinig

Sfeervol, veilig en zuinig

Energa levert terreinverlichting en buitenverlichting  in LED bij kantoren, magazijnen, terreinen en sportvoorzieningen. We hebben een A-merkenbeleid en werken met de nieuwste technieken voor energiebesparing en veiligheid op de werkvloer.

buiten en terreinverlichting

Functioneel

Buitenverlichting is in de eerste plaats functioneel, het creëert immers meer zicht. Buitenverlichting maakt dat je de auto naar de juiste oprit stuurt, het pad richting de deur kan zien en geen verrassingen tegenkomt onderweg. Het maakt het leven een stuk makkelijker

Veiligheid

Een goede buitenverlichting creëert het gevoel dat bezoekers en medewerkers zich welkom en veilig voelen.

Imago

Door je bedrijfspand goed uit te lichten versterk je je identiteit en imago. Met behulp van moderne armaturen, lichtregelsystemen en subtiele kleureffecten kun je een mooie sfeer creëren.

vriend in installatietechniek Energa

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.