Werkwijze

Neem contact op met Energa, uw vriend in installatietechniek

Onze werkwijze

Hoe eerder wij met onze klanten om tafel zitten, hoe beter. We denken vanaf het eerste idee al graag mee. Zo kunnen we advies geven dat het beste aansluit op de klantbehoefte en kunnen we door deskundig projectmanagement faalkosten beperken. We brengen terugverdientijden (ROI) en totale kosten van het levenscyclus (TCO) in kaart. Dit helpt onze klanten met het maken van de juiste keuze.

werkwijze

1. inventarisatie van jouw behoeften

Eerst inventariseren we waarom onze klanten iets willen, hoe zij dit willen bereiken en wat hun behoeftes zijn. Ook bespreken we onze visie op de toekomst en kijken we naar technische knelpunten uit het verleden.

2. Ontwerp op maat

Op basis van de verwachtingen ontwerpen wij kwalitatieve, duurzame en kostenefficiënte installaties op maat en leggen we deze aan onze klanten voor. Wanneer er een akkoord is op het ontwerp en alle technische aspecten zijn gecheckt, zal er een offerte worden uitgebracht.

3. Realisatie

Na verstrekking van de opdracht dragen wij het project over aan de uitvoerders. Onze vakspecialisten gaan samen met onze klanten aan de slag en voeren het maatontwerp uit.

4. Oplevering

Wij leveren transparante, betrouwbare installaties op die afgestemd zijn op de specifieke behoeften van onze klant. Onze gecertificeerde inspecteur zal de installatie keuren volgens de norm en nadat alle punten zijn afgevinkt zal de installatie worden opgeleverd. Door deze werkwijze kunnen beide partijen ervan uitgaan dat de installatie in de behoefte voorziet en van goede kwaliteit is.

5. Service en onderhoud

Vanuit onze discipline Service en Onderhoud onderhouden wij de installaties van onze klanten. Wij verzorgen o.a. periodieke inspecties (scope 8 en scope 10), thermografische onderzoeken en het testen van noodverlichting, brandmeld- of inbraakcentrale. Tevens kunnen we de installatie aanpassen aan veranderende behoeftes.


Om onze klanten snel te kunnen helpen bij een eventuele, incidentele storing, staan onze mensen 24 uur per dag voor je klaar.