Lijnverlichting

Betere verlichting voor een beter resultaat

Energa levert lijnverlichting in LED voor o.a. magazijnen, productieruimtes, parkeergarages, retaillocaties en sportvoorzieningen. We hebben een A-merkenbeleid en werken met de nieuwste technieken voor energiebesparing en veiligheid op de werkvloer.

Lijnverlichting

Veiligheid op de werkvloer

Veiligheid is van groot van belang. Met een goed verlichte werkvloer creëren wij een veilige werkomgeving voor uw medewerkers.

Energiebesparing

Lijnverlichting kan verantwoordelijk zijn van 80% van de energiekosten van een magazijn, dus deze moet duurzaam en kostenefficiënt zijn. We geven graag advies over de terugverdientijden en kijken graag mee naar de totale kosten van aanschaf, gebruik en vervanging.

Duurzaamheid voorop

Doordat je met de juiste verlichtingsproducten minder energie verbruikt, heb je een lagere CO2-uitstoot en lever je een bijdrage aan een duurzamere wereld.

vriend in installatietechniek Energa

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.