Lijnverlichting

Betere verlichting voor een beter resultaat

Energa levert lijnverlichting in LED voor o.a. magazijnen, productieruimtes, parkeergarages, retaillocaties en sportvoorzieningen. We hebben een A-merkenbeleid en werken met de nieuwste technieken voor energiebesparing en veiligheid op de werkvloer.

Lijnverlichting

Veiligheid op de werkvloer

Veiligheid is van groot belang. Met een goed verlichte werkvloer creëren wij een veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Onze energiezuinige led-technologie zorgt voor heldere en gelijkmatige verlichting, waardoor risico’s op ongevallen worden geminimaliseerd. Onze lichtlijnen zijn speciaal ontworpen met het oog op veiligheid en voldoen aan de strengste normen en voorschriften.

Energiebesparing

Lijnverlichting kan verantwoordelijk zijn voor 80% van de energiekosten van een magazijn, dus deze moet duurzaam en kostenefficiënt zijn. We geven graag advies over de terugverdientijden en kijken graag mee naar de totale kosten van aanschaf, gebruik en vervanging. Bovendien zorgen de moderne en strakke vormgeving van onze (led) lichtlijnen voor een stijlvolle uitstraling in uw werkomgeving.

Duurzaamheid voorop

Doordat u met de juiste verlichtingsproducten, zoals onze energiezuinige lijnverlichting, minder energie verbruikt, heeft u een lagere CO2-uitstoot en levert u een bijdrage aan een duurzamere wereld. Bij Energa geloven we in de kracht van verantwoord ondernemen en streven we ernaar om samen met onze klanten een positieve bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst.

vriend in installatietechniek Energa

energa is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.