een vriend in installatietechniek

Nieuws

Foto's EnergaStormt

Energa kijkt terug op een geweldig VenloStormt Weekend. Kijk hier voor de foto's

2 weken geleden begon de opbouw van de EnergaStormt. Nu 2 weken later mogen we terugkijken op een geweldig geslaagd evenement. bijna 90 Energastormers en Energastormsters in verschillende leeftijden gingen op zaterdag en zondag door het parcours. van de Ministorm op zaterdag morgen tot de 18 km op de zondag middag waren we vertegenwoordigd. 

naast deze EnergaStormers mochten we in we ook ongeveer 150 gasten begroeten op het Energa terras boven op de Energa hindernis waar zij onder et genot van een drankje konden genieten van de Stormers in het finish gebied.

Wij hebben de foto's van onze eigen fotografe en de foto's van VenloStormt zo goed als mogelijk verzameld. Wellicht dat we er 1 of 2 gemist hebben maar via onderstaande links zijn ongeveer 800 foto's van het lange weekend te bewonderen. Van de opbouw via enkele mooie plaatjes van de hindernis geschoten met een drone tot de foto's van de EnergaStormers en gasten tijdens het weekend. Tevens hebben we een Upload map beschikbaar gesteld zodat eventuele eigen EnergaStormt Foto's gedeeld kunne worden.  

Opbouwen:                      https://photos.app.goo.gl/uy2z7MYjofJLwQct8

Drone beelden:                https://photos.app.goo.gl/gVKqkGRZviypHB9v6

EnergaStorm Zaterdag:  https://photos.app.goo.gl/UFjJtNLJ45CJixYTA 

EnergaStormt Zondag:   https://photos.app.goo.gl/djQpu9QryT9Wjz4Z7

EnergaStormt Upload:    https://photos.app.goo.gl/jFENmkNCe92nczA59