Calculator

Energa is een toonaangevende elektrotechnisch installateur in de regio Noord- en Midden Limburg. Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek. Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies

Calculator

Als Calculator Elektrotechniek haal jij je energie uit het zo duidelijk en nauwkeurig maken van offertes voor klanten, of het nu gaat over een klantvraag of een aanbestedingsprocedure, door jou werk heeft de klant inzicht in de kosten. Ook adviseer jij klanten in hun droom, zodat zij een duidelijk beeld krijgen van wat Energa wil gaan maken.  Je kunt je hier helemaal in uitleven en bent dan onder andere bezig met het maken van offertes op basis van de klantwens, zorgen voor een definitief schetsontwerp inclusief lichtplan en het intekenen van de essentiële data en elektro onderdelen. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een deugdelijke administratie van gemaakte calculaties inclusief onderbouwing zodat de projectleiding dit vanuit de operatie makkelijk kan oppakken. Binnen de 4 marktsegmenten van Energa zit voldoende afwisseling in de opdrachten, zodat het werk ook leuk en uitdagend blijft.

Wat krijg je van ons.

  • Je krijgt een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens onze CAO Technisch installatiebedrijf en een aantrekkelijke pensioenregeling
  • Wij bieden jou een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
  • Je hebt recht op 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

Dit neem je mee.

  • Je hebt een technische HBO denkniveau en minimaal een afgeronde studie MBO4 niveau richting Elektrotechniek of aanverwant.
  • Je hebt 2-3 jaar relevante werkervaring als Calculator
  • Je hebt kennis van de toegepaste techniek, de normen en de voorschriften
  • Je bent communicatief vaardig, weet je prioriteiten te stellen en bent niet bang je mening te geven.
  • Je bent leergierig en gedreven en wilt deze functie snel eigen maken;
  • Je bent het visitekaartje van Energa

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek waarin we verkennen hoe we jouw en onze ambities samen kunnen brengen. Mijn naam is Ernst Hermsen en ik ben bereikbaar onder nummer 077-354 54 54. Ik kijk uit naar ons gesprek.

Energa-Elektra BV, De Gruisdonk 4, 5928 RT Venlo

Online solliciteren