Zorg

Maatwerk zodat zorg weer mensenwerk wordt

Energa zorgt ervoor dat zorginstellingen prettiger en gerichter kunnen werken aan hoogwaardige zorg door professioneel maatwerk te leveren voor installaties in zorggebouwen. Energa stelt installaties specifiek af op het zorgconcept van onze klant, zodat diens vakprofessionals zich kunnen blijven richten op het verlenen van meer en/of betere zorg.

Zorg

Maatwerk voor zorginstellingen

Energa is een allround elektronische partner die professioneel maatwerk levert aan zorginstellingen. Door haar 35 jaar ervaring en door goed te luisteren begrijpen onze vakspecialisten jouw specifieke zorgconcept en de behoeften van jouw personeel en cliënten en kunnen zij passend adviseren, meedenken en ondersteunen.

Energa draagt zorg voor betrouwbare systemen op maat – voor en na de instalatie. Oftewel, de vakprofessionals van Energa zorgen ervoor dat systemen en nieuwe technologie niet tegen, maar vóór de organisatie werken, zodat diens professionals goede zorg kunnen leveren.

Zorg

Complete dienstverlening

Klanten actief in zorgsector worden door Energa voorzien van deskundig advies, ontwerp, installatie, inspectie en onderhoud van elektrische licht- en krachtinstallaties, beveiligingsinstallaties, telematica-installaties en automatisering. Energa leveren o.a.

  • Veilige, goed te onderhouden elektrische infrastructuur.
  • Beveiliging op maat en beheer op afstand. Alarmeringen en geautomatiseerde veiligheidsprotocollen worden afgestemd op de unieke situatie.
  • Domotica die gemakkelijk in gebruik is.
  • Degelijke en veilige infrastructuur voor telefonie, internet, gegevensopslag en digitale informatie-uitwisseling.
  • Energiedesign op maat met advies over alternatieve energiebronnen en energiebesparing.

Altijd dichtbij

Er zijn 50+ Energa-professionals werkzaam in Limburg en Zuidoost-Brabant. Zij zijn gemakkelijk bereikbaar, ondersteunen direct en lossen eventuele problemen snel op. Zowel op locatie als op afstand, zodat zorginstellingen zich kunnen blijven richten op patiënten en cliënten.

 

Ervaren en betrouwbaar

Energa is een ruim ervaren leverancier van elektrotechnische totaaltechniek voor de nieuw- of verbouw van bedrijfspanden. Vragen over nieuwe technologie, wet- en regelgeving, inspecties, onderhoud of maatwerk beantwoorden onze vakprofessionals graag. Energa garandeert kwaliteit en is een vriend installatietechniek door een open en eerlijke samenwerking.

 

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek. Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteitzorgonderwijs & overheid en transport & logistiek.

 

Kom in contact

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat zij klanten kunnen voorzien van het beste advies.

Stel je vraag of neem contact op. Wil je weten hoe we dat advies in de praktijk hebben gebracht voor honderden projecten gericht op de ontwikkeling van zorgvastgoed dat werkt voor de zorgprofessionals en de vastgoedbeheerders? Download de Energa inspiratiebrochure!

Maak kennis met Energa!

Ik geef toestemming om mijn gegevens op te slaan en ga akkoord met Energa’s privacybeleid.*