Noodverlichting

Betere verlichting voor een beter resultaat

Energa levert noodverlichting, een vaak verplichte veiligheidsvoorziening.

Noodverlichting schakelt automatisch aan wanneer de netspanning wegvalt. Hierdoor voorkomt het paniek en stelt het mensen in staat om veilig een gebouw  te verlaten via de beste vluchtweg.

Verplichte veiligheidsvoorziening

Het is belangrijk dat de noodverlichting goed werkt, daarom moet de noodverlichting jaarlijks gecontroleerd en onderhouden worden. Tijdens de inspectie checken we de werking en lichtniveaus van

  • vluchtrouteverlichting
  • oriëntatieverlichting
  • licht op werkplekken met verhoogd risico

We verrichten direct het benodigde onderhoud. Zo weet je dat de noodverlichting altijd voldoet aan de eisen en voorschriften en mensen hun veiligheid hierdoor niet in het geding komt. 

Onze diensten en producten rondom verlichting

Vriend in installatietechniek

Als "vriend in installatietechniek" bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.