Toekomst gericht installatie advies

Compleet aanbod

Toekomst gericht installatie advies

Een goed werkende installatie is betrouwbaar, duurzaam en kostenefficiënt en is gericht op de toekomst. In de huidige energietransitie weten we als geen ander wat er speelt in onze markten en kunnen daardoor de klanten voorzien van het juiste advies.

Integraal ontwerp

Techniek speelt een belangrijke rol in gebouwen. Denk hierbij aan duurzame energievoorzieningen, verlichting en het monitoren van de energiebehoefte. Onze energieregisseurs ontwerpen multidisciplinaire, maar integrale installaties afgestemd op de behoefte van de klant.

Ontwerptekening

Een ontwerptekening, ook wel schetsontwerp, is de eerste tekening die we maken in het ontwerpproces. Het belangrijkste doel van een ontwerptekening is om het programma van eisen om te zetten in beeld. bespreken De Energa-adviseur bespreekt de mogelijkheden en geeft projectadvies en maakt daarop de ontwerptekening. Dezevormt de basis van het voorlopig ontwerp en de calculatie.

Calculatie

In de calculatie wordt het programma van eisen omgezet naar een kostenberekening. We krijgen een beeld van de benodigde montageuren en het materiaal wat we nodig hebben om aan de klantbehoefte te voldoen. Door middel van deze calculatie kunnen we een passende en volledige offerte presenteren.

Onze diensten en producten rondom elektra

Vriend in installatietechniek

Als "vriend in installatietechniek" bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.