Telecom-oplossingen

Telefonie

Telefonie

Met de juiste telefonie-oplossing ben je altijd bereikbaar. Energa ontwerpt, levert, installeert, programmeert en configureert telecom-oplossingen.

VoIP

Een VoIP-oplossing bied maximale flexibiliteit, ontzenttend veel functionaliteiten en bovendien is VoIP niet locatiegebonden.

Vamo

Omdat werknemers steeds vaker flexibele werkplekken gebruiken, thuiswerken of werken tijdens het reizen raden we je aan om met VAMO te werken. VAMO staat voor integratie van vast & mobiel. Het telefoonverkeer naar de vaste telefoon gaat dan ook door naar je mobiele telefoon. Ook prettig: wanneer je extern telefoneert met mobiel wordt je vaste nummer als afzender getoond.

Maatwerk van kwaliteit

Onze vakspecialistem zijn op de hoogte van de laatste technieken en maken kwalitatief maatwerk voor iedere situatie. Met een snelle service en lokaal team kunnen wij problemen en storingen snel verhelpen.

Indien je een vrijblijvende advies of een offerte van ons wenst te ontvangen, neem dan contact op met een van onze adviseurs: 077-3545454

Onze diensten en producten rondom ICT en data

Vriend in installatietechniek

Als "vriend in installatietechniek" bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.