Inbraakbeveiliging

Conform regelgeving

Zorg voor uw zekerheid

Of het nu gaat over het beveiliging van een gebouw, terrein of een tijdelijke locatie. Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden inbraakbeveiligingssystemen conform regelgeving. Energa zorgt voor jouw zekerheid.

Risico analyse

Samen met jou stellen onze vakspecialisten een geschikt beveiligingsplan op voor jouw gebouw. Hierbij maken we gebruik van de risicoanalyse zoals voorgeschreven door het Centrum van Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Erkend beveiligingsbedrijf

De overheid, klanten en verzekeraars vragen naar kwalitatieve installaties voor inbraakbeveiliging. Ons technisch beveiligingsbedrijf is erkend door KIWA BORG. Met het BORG-opleveringsbewijs kunnen wij voor jou aantonen dat uw pand op de juiste manier is beveiligd tegen inbraak.

Onderhoudscontract

Installaties behouden hun kwaliteit door goed onderhoud. Bij een onderhoudscontract inspecteren wij periodiek de inbraakinstallatie en voerenwe direct onderhoudswerkzaamheden uit, zodat wij een goed werkende installatie kunnen garanderen.

Altijd bereikbaar

Bij storingen staan wij 24 uur per dag voor je klaar met onze storingsdienst.

Indien je een vrijblijvende advies of een offerte van ons wenst te ontvangen, neem dan contact op met een van onze adviseurs: 077-3545454

Onze diensten en producten rondom beveiliging

Vriend in installatietechniek

Als "vriend in installatietechniek" bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.