Brandbeveiliging

conform NEN2654-1 en 2

Van ontwerp tot onderhoud

Of het nu gaat over het beveiliging van een gebouw, terrein of een tijdelijke locatie. Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden brandmeld- en  ontruimingsinstallaties conform NEN2654-1 en NEN2654-2. Energa zorgt voor jouw veiligheid

 

Automatische detectie

Wij leveren brandmeldsystemen met automatische detectie. Deze systemen bestaan uit:

  • rookmelders
  • aspiratiesystemen
  • LIST-detectie
  • gasbluscentrales
  • draadloze brandmeldsystemen
  • sprinklermeldcentrales
  • lineaire detectie

Erkend branddetectiebedrijf

Onze brandmeldsystemen voldoen aan de laatste eisen van NEN2535 en NEN2575. Wij kunnen het programma van eisen voor brandmeld- en ontruimingsinstallatie opstellen, een opleveringsrapport uitschrijven en - indien noodzakelijk - de aanvraag, certificering en begeleiding van een onafhankelijke certificeringspartij regelen. Wij zijn KIWA-erkend als branddetectiebedrijf.

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract behoudt het brandmeldsysteem zijn kwaliteit en ontstaan er geen onveilige situaties. Periodiek inspecteren wij de brandmeldinstallatie en voeren onderhoudswerkzaamheden uit, zodat wij een goed werkende installatie kunnen garanderen.

Altijd bereikbaar

Bij storingen staan wij 24 uur per dag voor je klaar met onze storingsdienst.

Indien je een vrijblijvende advies of een offerte van ons wenst te ontvangen, neem dan contact op met een van onze adviseurs: 077-3545454

Onze diensten en producten rondom beveiliging

Vriend in installatietechniek

Als "vriend in installatietechniek" bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.