Beveiliging

Beveiligingssysteem die zorgen voor een zeker gevoel

De angst van iedere ondernemer? ’s Ochtends aankomen bij uw bedrijfspand en ontdekken dat u ongewenste bezoekers had.
Of nog erger: ontdekken dat de brandweer bezig is uw pand te blussen. Energa adviseert en installeert daarom inbraakbeveiligingsinstallaties en brandmeldcentrales volgens de nieuwste eisen en technieken, zodat niet jij, maar jouw installatie dag en nacht waakt over jouw eigendom. Dat belooft een goede nachtrust.

Wij leveren onder meer:

beveiliging

Brand, inbraak, CCTV en toegang

Energa levert al meer dan 30 jaar vakmanschap in beveiligingsinstallaties. Onze gecertificeerde vakspecialisten staan graag voor je klaar en kunnen jou helpen met advies over installaties betreffende brand, inbraak, brand, CCTV en toegangscontrole. Ook is Energa specialist in het integreren van deze netwerken tot één integraal systeem.
beveiliging

Goed geholpen worden

Onze klanten willen zich veilig voelen. Met een onderhoudscontract zorgen wij de installatie in goede conditie blijft. Om de continuïteit van het bedrijf te blijven waarborgen zullen wij periodiek de installatie controleren en zorgen dat eventuele gebreken worden verholpen.
beveiliging

Veilig leven

Onze klanten willen veilig leven. Met beveiligingsinstallaties zoals goed werkende brandmeldinstallaties, toegangscontrole systemen en ontruimingsinstallatie voel je je niet alleen veilig, maar bén je ook veilig. Energa is daarbij uw vriend in beveiliging, maar staat ook voor je klaar wanneer er onverhoopt toch aanpassingen nodig zijn.

Elektra is uw

Vriend in installatietechniek

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorgonderwijs & overheid en transport & logistiek.

Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Onze mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat wij onze klanten voorzien van het beste advies.